ANNA4KIKA


KIKA marathons - missie 2016 en 2017 
Vorig jaar werden we opnieuw geconfronteerd met een prachtig lief en vooral moedig kind dat de strijd tegen kinderkanker moest opgeven; met groot verdriet maar ook met diepe bewondering las ik de berichtgevingen hier omtrent. Dat deed mij opnieuw beseffen dat ik, met mijn eigen lijf en benen, een klein beetje het verschil kon maken. Daarom heb ik besloten binnen een termijn van één jaar twee marathons voor Stichting KIKA te gaan lopen:
•    25 september 2016 De marathon van Berlijn 
•    Februari 2017 De marathon van Tokyo ( exacte datum volgt in april ) 
De minimale opbrengst van deze marathons dient 10.000 Euro te zijn.

Terugblik 2015
Het jaar 2015 ligt nog maar net achter ons, het jaar waarin ik in april de London Marathon  liep om de strijd tegen kinderkanker kracht bij te zetten. Het was voor mij een verschrikkelijk zware marathon, veel zwaarder nog dan die van New York 2013. Waarom? Omdat ik onderweg vergat voldoende te drinken. Voor iedere marathonloper is dat funest maar met mijn voorgeschiedenis als nierpatiënt helemaal problematisch. 

Vanaf 30 kilometer begon de pijn in de linkerflank. Even dacht ik aan opgeven; wat zou het heerlijk zijn geen pijn meer te hebben. Maar …. dat was voor mij geen optie. Ik had immers een missie te volbrengen: de marathon uitlopen om alle sponsoren en, donateurs te laten zien waarvoor deze 42.2 kilometer stond – de strijd tegen kinderkanker. Maar vooral ook om de herinnering aan alle kinderen die de strijd tegen kanker hebben moeten opgeven in ere te houden. 

Steun door bedrijven 
Met uw bedrijf mijn KIKA missie steunen en doneren? Neemt u dan contact met mij op of kijk op de www.runforkikamarathon.nl site om uw bijdrage te leveren.
Let op! Ieder bedrag is welkom; alle kleine beetjes helpen. Heeft u nog vragen, opmerkingen of leuke ideeën ? Neemt u dan gerust contact op. Samen met uw steun kunnen wij KIKA een stap verder helpen om de strijd tegen kinderkanker te winnen!

Lieve KIKA groeten,
Annamarie van der Bij 
ANNA4KIKA

anna4kika1 anna4kika2 anna4kika3 anna4kika4 anna4kika5 anna4kika6