Drachtster kwaliteitsbedrijven zoeken elkaar op!

Mezutec levert waterzuiveringsinstallatie aan de Wasdas.

Mezutec Drachten B.V. heeft de waterzuiveringsinstallatie geleverd aan de onlangs in Drachten geopende Wasdas. Annamarie van der Bij, financieel directeur en eigenaar van Mezutec, feliciteerde Daniël Hamming van de Wasdas persoonlijk met zijn prachtige bedrijf. En natuurlijk ging het gloednieuwe wagenpark van Mezutec bij wijze van openingsritueel gelijk door de wasstraat.

De Wasdas behoort tot één van de modernste, grootste én veiligste autowascentra in Nederland. De Wasdas werd onlangs gekozen tot één van de mooiste en kwalitatief meest hoogstaande wasstraatconcepten van Noord-Europa. De keuze voor Mezutec was een logische. "Kwaliteitsbedrijven zoeken elkaar op", aldus Hamming.

Mezutec Drachten B.V. is een internationaal opererende onderneming. Zij ontwikkelen, produceren en installeren hi tech bronwaterzuiveringsinstallaties. Voor ieder bedrijf dat jaarlijks meer dan 1003 m3 leidingwater verbruikt is een eigen bronwatervoorziening een must. De klantenkring is zeer breed: de agrarische sector, de industriële sector (autowasstraten), maar ook in de recreatieve sector (zwembaden) weet men Mezutec te vinden als het gaat om betrouwbare technologie. 

"Wij hechten er ook grote waarde aan, om onze leveranciers in Drachten te kiezen. En je ziet dat een Drachtster bedrijf, zoals nu de Wasdas, weer voor ons kiest.  Het is een kwestie van gunnen," aldus van der Bij. "Voor elk bedrijf, is het wagenpark ook ons visitekaartje. Dus voor ons is het vanzelfsprekend dat onze wagens vanaf nu regelmatig een ritje door de was- en poetsstraat van de Wasdas gaan maken."

Breeduit - Donderdag 21 maart 2013

Naar overzicht