EUROCOMPACT | MEZUTEC

MEZU MINI | Fluweel zacht water!!!

Vanaf nu is hard water verleden tijd. De Eurocompact is eenvoudig te installeren en gemakkelijk in het gebruik. Deze waterontharder beperkt kalk maar ook magnesium, ijzer en andere watervervuilers in uw water tot een minimum. Een slimme investering die zichzelf snel terugverdient!

Eurocompact: Een must in ieder modern gezin!
Na de installatie van de Eurocompact heeft u geen verstopte leidingen meer. Uw wasmachine gaat langer mee, de was voelt zacht aan. Na een bad of douche staat u versteld van uw water: het is zó fluweelzacht dat u het praktisch niet meer voelt. Bovendien is uw drinkwater vanaf nu zonder geur of smaak.

Eurocompact: Onmisbaar in uw bedrijf!
Als ondernemer houdt u van investeringen die zichzelf snel terugverdienen. De Eurocompact is zo’n slimme investering. U bespaart direct energie want u heeft geen kalkafzetting meer die voor rendementsverlies zorgt. Uw apparatuur en waterleidingen gaan
langer mee. De Eurocompact is uitgevoerd met een tijd- of volumesturing. Hiermee kan deze worden ingesteld naar de behoefte van uw bedrijf.

Mocht u geïnteresseerd geraakt zijn, dan kunt u natuurlijk contact opnemen met één van onze medewerkers, tel. 0512 - 544 101. 

Naar overzicht