Onderhoud aan uw waterzuiveringssysteem

Mezutec is blij en trots met u als klant! We hopen dat u met veel plezier gebruikt maakt van onze waterzuiveringssystemen! Om het plezier en onze hoge kwaliteitsstandaard te waarborgen wijzen wij u op de noodzaak van structureel en kwalitatief goed onderhoud. 

Waarom Mezutec?
Mezutec staat in voor haar klanten en daarmee voor de kwaliteit van haar bronwatersystemen. Met een gedegen team aan monteurs zorgen wij dag en nacht voor uw systeem.

Onderhoud van uw systemen; 10% korting!
Met regelmatig onderhoud voorkomt u mogelijke storingen aan uw systeem en zorgt u voor de kwaliteitswaarborg van uw bronwater. Dat is immers van levensbelang voor uw  levende have en uw bedrijfsvoering . Indien u dit voorjaar nog een onderhoudsabonnement op uw bestaande dan wel nieuwe systeem afsluit mag u gebruik maken van een eenmalige onderhoudspremie die 10% lager ligt dan het normale tarief. Graag stellen wij u eveneens op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van waterzuiveringssystemen. Onze ervaren technische medewerker komt graag bij u langs om advies te geven en om de mogelijkheden voor een onderhoudscontract te bespreken. U maakt daarnaast kans op één van de cadeaubonnen van 100 euro. 

Afspraak
Mocht een afspraak willen plannen dan kunt u contact met ons opnemen. Als u het formulier hieronder invult nemen wij spoedig contact met u op.