20 juli Inloopdag – Win een GRATIS waterontharder!

Geplaatst op 9 juli 2019

20 juli Inloopdag – Win een GRATIS waterontharder!

Profiteer op 20 juli van mooie kortingen!
Inloopdag met winactie bij Mezutec

Drachten – Op 20 juli is er weer een inloopdag bij Mezutec Waterzuiveringssystemen in Drachten. Kom kennis maken en laat u informeren over de werking van waterontharders.

Tijdens de inloopdag, die duurt van 10:00 – 18:00 uur, maakt iedereen die langskomt en zijn of haar gegevens achterlaat kans op een waterontharder. Daarnaast worden er kortingsvouchers uitgegeven ter waarde van 100 euro. De hele dag staan er lekkere hapjes en drankjes klaar en worden er hamburgers gebakken op de barbecue.
Medewerkers van Mezutec zijn de hele dag aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

Het ideale moment om eens langs te gaan bij het servicepunt aan Het Helmhout 34-13 op industrieterrein De Haven om informatie te winnen. Want wist u dat u met een waterontharder niet alleen verlost bent van alle kalkaanslag, maar dat het ontharde water ook zeer zacht is voor de huid en verlichting kan bieden bij diverse huidproblemen? Bovendien heeft u met een waterontharder veel minder schoonmaakmiddelen, wasmiddel, douchegel en shampoo nodig.

Verhinderd op 20 juli? Kom gerust langs op een andere dag of bel om een afspraak te maken voor een vrijblijvend en persoonlijk advies.

Annamarie van der Bij en Jelle Booi heten iedereen welkom tijdens de inloopdag op 20 juli.