Uw eigen waterbron, een investering voor de toekomst

Uw eigen waterbron, een investering voor de toekomst

Vakkundig geboorde waterbron!

Met een vakkundig geboorde waterbron van Mezutec bent u verzekerd van een betrouwbare en degelijke eigen water voorziening voor de toekomst.

Een eigen waterbron is ideaal, helemaal op plaatsen waar geen leidingwater beschikbaar is of indien er meer water gevraagd wordt dan er via het leidingwaternet kan worden geleverd. Voor vee drinkwater, schoonmaakwerkzaamheden en zwembaden is het zonde om kostbaar leidingwater te gebruiken. Water uit een eigen waterbron is daarvoor eveneens geschikt en is ook nog stukken goedkoper. Mezutec adviseert u bij het bepalen van de juiste bronkeuze en geeft u advies bij het uitvoeren van het boren voor een waterbron.

Bron boren en aanleggen, een vak apart!

Voor het boren van bronnen beschikken wij over een bronboorinstallaties. Deze worden bemand door gekwalificeerde boormeesters. Wij leveren maatwerk op iedere gewenste locatie. Bronboringen met een diepte tot ruim 150 meter, met elk gewenste wateropbrengst en buisdiameter zijn mogelijk. De wateropbrengst van een bron ligt tussen de 4 en 100 m3 per uur. Voor het aanleggen van de bronnen worden boorbuisdiameters van 63 tot 160 mm toegepast.

Beregeningsbron

Brandweerput

U wilt uw terrein of opslag optimaal beveiligen tegen brand? Dan bent u eveneens bij Mezutec aan het juiste adres. Met ruim 25 jaar ervaring in het boren van brandputten kunt u bij ons rekenen op specialistische kennis, producten van top kwaliteit en een uitstekende service. Wij zorgen voor advies op maat, voor een goede begeleiding van de bronboring tot en met plaatsing van een professionele Storz koppeling. Geboorde brandputten van Mezutec voldoen aan de huidige voorschriften compleet met een debiet-certificaat.