Meer comfort met een waterontharder van Mezutec!

Geplaatst op 20 februari 2019

Meer comfort met een waterontharder van Mezutec!

Jenny van der Slink: “De jeuk als gevolg van psoriasis verminderde al na een week”

Toen Jenny van der Slink en haar man besloten een waterontharder aan te schaffen was dat in eerste instantie om de opgeknapte badkamer schoon te houden en de apparatuur in huis een langere levensduur te geven. Van der Slink had gelezen dat het ontharde water ook zacht voor de huid was, en zag dat als een mooie bijkomstigheid in verband met haar huidziekte psoriasis, die rode plekken, schilfers en jeuk tot gevolg heeft.
“We vroegen in de zomer van 2018 informatie op bij diverse bedrijven die waterontharders verkochten. Mezutec had onze voorkeur omdat Drachten dichtbij is.
Toen we in Weekblad Actief lazen dat ze een inloopdag organiseerden, besloten we hier gebruik van te maken. We werden vriendelijk ontvangen en maakten een afspraak met Jelle Booi, die bij ons thuis kwam om alles uit te leggen. In een ochtend werd de ontharder geïnstalleerd en konden we meteen gebruik maken van het schone water, ontdaan van kalk en andere vervuilers.”

“Al na een week merkte ik tot mijn verrassing dat de jeuk die ik altijd heb, als gevolg van psoriasis, veel minder werd. Na die week gingen we op vakantie, waar ik merkte dat de jeuk weer terugkwam. Op dat moment was ik nog wat sceptisch en weet ik het aan toeval, maar toen we net een week weer thuis waren, was de jeuk opnieuw verminderd en de rode plekken een stuk minder heftig.”
Dat het ontharde water zacht is voor de huid ziet Van der Slink inmiddels als belangrijkste voordeel. “Dat de badkamer schoon blijft en apparatuur langer meegaat is mooi meegenomen,” lacht ze. “Wat zou het fijn zijn als iedereen die met huidproblemen te maken heeft hiervan kan profiteren.”

Ook met de keuze voor Mezutec is ze erg
tevreden. “Wij ervaren Mezutec als een heel gemoedelijk bedrijf met hele vriendelijke medewerkers. Wanneer het zout in onze ontharder moet worden bijgevuld hoeven we maar te bellen en wordt het thuisgebracht.”

Ook benieuwd naar de voordelen van een waterontharder van Mezutec? Lees er hier meer over op onze productpagina.