Mezutec bestaat 20 jaar en dat vieren we!

Geplaatst op 19 april 2018

Mezutec bestaat 20 jaar en dat vieren we!

Mezutec Waterzuiveringssystemen B.V. viert deze maand haar twintigjarig bestaan. Sinds jaar en dag kan een ieder rekenen op advies op maat en een persoonlijke service. Om u nog meer gemak en service te kunnen bieden, heeft Mezutec een nieuwe app laten ontwikkelen, die vanaf nu te downloaden is voor zowel Android als Apple.

Met de nieuwe gratis app belt of mailt u Mezutec met één druk op de knop. Via een handig invulformulier kan u op een eenvoudige manier zout bestellen, storingen melden en onderhoud aanvragen. Daarnaast wordt de app binnenkort uitgebreid met nog veel meer mogelijkheden.

Mezutec B.V. levert waterontharders voor de zakelijke en particuliere markt. Waterontharders filteren kalk, magnesium en andere vervuilers uit het water. Het zachte water dat overblijft, heeft vaak een positief effect bij huidproblemen als eczeem of een droge huid. Daarnaast zorgt het zachte water voor minder schoonmaakwerk; kalkaanslag blijft immers uit. Dat is goed te merken bij douchewanden, kranen en tegels. Ook blijft de was zachter, is er minder wasmiddel nodig en wordt de le-vensduur van apparatuur verlengd.