Evert en Marije Landman genieten van een water­ontharder!

Evert en Marije Landman genieten van een water­ontharder!

ROTTEVALLE – Familie Landman uit Rottevalle won deze zomer een tweepersoons hangmat toen ze een waterontharder kochten bij Mezutec Waterzuiveringssystemen. “Superleuk! We winnen eigenlijk nooit wat!”

Marije Landman wilde graag een waterontharder om de kalk uit de badkamer te weren. “Ik ergerde me altijd zo aan de douchekop met kalk en ook het schoonmaken van de badkamer was een hels karwei. Door te kiezen voor een waterontharder hopen wij dat dit een stuk makkelijker gaat worden.”

Evert Landman: “Via kennissen hoorden wij van Mezutec. Ook hadden we al diverse keren een advertentie van het bedrijf in lokale kranten gezien. De belangrijkste reden om voor Mezutec te kiezen was voor ons de persoonlijke aanpak. De verkoop ging niet via Internet, maar er kwam een adviseur langs die ons hielp met de keuze voor de juiste ontharder voor onze situatie. En dat we ook nog een prijs wonnen, was natuurlijk helemaal een leuke verrassing!”

Neem ook de stap naar een kalkvrije badkamer en bel nog vandaag met Mezutec om een afspraak te maken voor een vrijblijvend advies aan huis of kom langs bij het servicepunt in Drachten. Dit is geopend op maandag t/m vrijdag van 8:30 – 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 – 14:00 uur.

Klant aan het woord

"Ik ergerde me altijd zo aan de douchekop met kalk en ook het schoonmaken van de badkamer was een hels karwei. Door te kiezen voor een waterontharder hopen wij dat dit een stuk makkelijker gaat worden."

Marije Landman