Het is beter voor jezelf en beter voor je apparaten

Het is beter voor jezelf en beter voor je apparaten

Willem Filsijn en Geerty Douma lieten in hun nieuwe woning ook meteen een waterontharder van Mezutec plaatsen.

DRACHTEN – Ze kochten een huis en lieten het helemaal naar hun zin maken met onder andere nieuw sanitair, een nieuwe keuken én een waterontharder van Mezutec.

Willem Filsijn en Geerty Douma wonen sinds half februari in een andere woning in Drachten. Over de waterontharder zijn ze meer dan tevreden. “Het is beter voor jezelf en beter voor je apparaten”, zegt Willem. “Beter voor de bloemen, beter voor de was, beter voor alles”, vult Geerty aan.

Sinds ze de waterontharder hebben, is de aanslag uit de theekopjes verdwenen, vazen blijven mooi schoon en het verbruik van zeep, shampoo en waspoeder is lager geworden. “We hadden via-via over een Mezutec-waterontharder gehoord. Toen we een spandoek langs de weg zagen staan dat er een open dag was, besloten we te gaan kijken. Daarna ging het snel. We kregen een duidelijke uitleg, konden vlot een afspraak plannen waarin mensen van Mezutec kwamen kijken wat nodig was voor de installatie. Een paar weken later – de verbouwingswerkzaamheden waren nog in de volle gang – was de waterontharder geplaatst”. Willem Filsijn: “Toen de cv-monteur hoorde wat de waterontharder had gekost, deed het ons goed dat hij zei: ‘Daar had ik het niet voor kunnen doen’.”

Wilt u ook een waterontharder van Mezutec? Neem contact met ons op!

Klant aan het woord

"Toen de cv-monteur hoorde wat de waterontharder had gekost, deed het ons goed dat hij zei: 'Daar had ik het niet voor kunnen doen'."

Willem Filsijn