Ook in Terwispel zacht water met een water­ontharder van Mezutec

Ook in Terwispel zacht water met een water­ontharder van Mezutec

TERWISPEL – Buren Iepie Zijlstra en Joke Veenema uit Terwispel kregen in februari tegelijk een waterontharder van Mezutec Waterzuiveringssystemen bv. Joke: “Ik was eerst nogal sceptisch, maar ik weet nu: het maakt echt verschil!”

Iepie Zijlstra wilde na de verbouwing haar nieuwe keuken en apparatuur beschermen tegen kalk. “En dat werkt heel goed, er zit geen kalk op de nieuwe kranen en de douchedeur blijft ook schoon. En ik heb maar heel weinig shampoo, wasmiddel en vaatwasmiddel nodig. Het is even een investering, maar wel eentje die zichzelf zeker terugverdient, zeker omdat de apparatuur langer meegaat.”

Joke Veenema merkte in het nieuwe huis van haar dochter het effect van een waterontharder. “Ik hielp haar het huis schoon te maken en zat dus de hele dag met mijn handen in het water. Het viel me op hoe zacht mijn handen bleven, het was net alsof er een laagje overheen zat. Ook het schoonmaken zelf koste veel minder moeite.”
De buren zijn erg te spreken over de service van Mezutec. “De website is heel duidelijk, dat is erg fijn. En het proces verliep vlot en vlekkeloos. Ik zou het echt iedereen willen aanraden!”
Wilt u ook meer informatie? Kom langs in Drachten (zaterdag van 10.00 tot 14.00) of bel voor een afspraak.

Bron Foto: Actief Media

Klant aan het woord

“Ik was eerst nogal sceptisch, maar ik weet nu: het maakt echt verschil!”

Joke Veenema