Water­ontharder houdt tegels en chroom in huis glanzend

Water­ontharder houdt tegels en chroom in huis glanzend

Boornbergum – Familie van Leeuwen uit Boornbergum is sinds februari in het bezit van een waterontharder van Mezutec Waterzuidveringssystemen. “We kozen voor Mezutec omdat bekenden van ons lovend waren over het bedrijf en de producten. En ik moet zeggen: we worden tot nu toe steeds bevestigd in onze keuzen”

Vooral Astrid van Leeuwen wilde al langer een waterontharder. “In het bijzonder het gemak bij het schoonmaken en de positieve effecten voor de huid spraken mij aan. En het apparaat doet precies wat het moet doen: de kalkaanslag is verdwenen. De waterkoker bijvoorbeeld is weer helemaal brandschoon.”

Richard van Leeuwen: “Als ik de auto afspoel hoef ik hem daarna niet eens na te zemen. Bovendien blijven de tegels en het chroom in de badkamer schoon en glanzend. We zijn dus erg blij met de waterontharder.

De medewerkers van Mezutec zorgden voor een vlot verkoop van advies tot installatie. Adviseur Tjitske Klijnstra kwam zelfs in het weekend bij ons langs, omdat wij door de week geen tijd hadden. Dat getuigt wel van klantvriendelijkheid en betrokkenheid. Een tijdje na de installatie kwam er nog iemand langs om de waterkwaliteit te controleren, het apparaat optimaal af te stellen en het zout bij te vullen.” vertelt van Leeuwen tevreden.

In principe heeft enen ontharder na installatie weinig onderhoud nodig, slechts één keer per jaar. Wie zich hier geen zorgen over wil maken, sluit eenvoudig een onderhoudscontract af. En is het zout onverwachts? Ook dat is geen probleem met de zoutbezorgdienst van Mezutec.

Wilt u meer informatie over de werking en de voordelen van een waterontharder? Wilt u water dat huid en haar niet uitdroogt, kalkaanslag tegengaat en ervoor zorgt dat apparatuur langer meegaat? Neem dan contact op met Mezutec en vraag gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis aan. Of loop eens binnen bij het servicepunt op de industrieterrein De Haven in Drachten.

Bron Foto: Actief Media

Klant aan het woord

Blij met onze keuze voor Mezutec Waterzuiveringssystemen

Familie van Leeuwen