Sectoren

Sectoren

Ook voor uw bedrijfstak of gezin hebben wij een passende oplossing. Wij zijn leverancier van al uw waterbehandelingsproducten door geheel Nederland. Onze klanten staan bij ons centraal.

Een bronwatersysteem of waterzuiveringssysteem van Mezutec zijn interessant voor elke sector!

Mezutec Waterzuiveringssystemen B.V. levert bronwatersystemen en waterzuiveringssystemen op maat voor zeer uiteenlopende branches. Iedere grootverbruiker die meer dan 1000 m3 leidingwater per jaar verbruikt, komt in aanmerking voor een eigen bronwatervoorziening. In eerste instantie werd met name binnen de agrarische sector bronwater gebruikt. Inmiddels hebben ook de industrie en de recreatieve sector het ontdekt.

Het aanleggen van een bronwatervoorziening vereist vakmanschap en professionaliteit. Dit betekent dat Mezutec ieder project vanaf het begin tot oplevering van de bronwaterinstallatie begeleidt. Voordat een installatie geplaatst wordt brengt één van onze medewerkers een bezoek aan de klant. U kunt op deze manier uw wensen kenbaar maken.

Mezutec draagt zorg voor de benodigde meldingen en vergunningen voor zowel doorboring van de bodem als wel voor de onttrekking van het bronwater aan de bodem.

De systemen van Mezutec worden toegepast in onderstaande sectoren: