Stapelkorting actie! Nu tot wel 20% korting op water­ontharders!

Geplaatst op 20 mei 2021

Stapelkorting actie! Nu tot wel 20% korting op water­ontharders!

Combineren is profiteren!

Korting stapelen bij Mezutec! Koop je samen met een familielid, vriend en/of kennis een waterontharder? Of wil je een waterontharder voor thuis én je bedrijf? Profiteer dan nu van onze stapelkorting! Bij aanschaf van 1 waterontharder ontvang je 5% korting op het aankoopbedrag, bij aanschaf van 2 waterontharders ontvang je 10% korting, bij aanschaf van 3 waterontharders 15%. Schaf je 4 of meer waterontharders aan? Dan ontvang je maar liefst 20% korting op het aankoopbedrag! De stapelkorting is geldig van donderdag 20 mei t/m vrijdag 4 juni. Niet geldig i.c.m. andere acties en excl. montagekosten.

Waterzuiveringssystemen

De ultieme waterontharder voor bedrijf én gezin!

Met een waterontharder is kalkaanslag verleden tijd! Na installatie van onze waterontharder heb je geen verstopte leidingen meer, je wasmachine gaat langer mee, de was voelt zacht aan en je hoeft minder product te gebruiken. Bovendien is je drinkwater vanaf nu zonder geur of smaak. Ook voor de huid is een waterontharder een uitkomst: huid irritaties worden tot een minimum beperkt! Een waterontharder is een slimme investering die zichzelf snel terugverdient!

✔️ Drinkwater zonder geur of smaak
✔️ Glashelder en zuiver water
✔️ Milieuvriendelijk en energiezuinig
✔️ Lage onderhoudskosten
✔️ Helpt tegen droge huid en eczeem
✔️ Verdient zichzelf snel terug
✔️ Voorkomt verstopte leidingen
✔️ Je apparatuur gaat langer mee
✔️ Reinigingsmiddelen werken beter
✔️ Kalkvrije badkamer en keuken
✔️ Heerlijk zacht douchewater

Bekijk voor meer informatie de flyer van de Luxury Compact waterontharder:

Flyer

Regenit Onthardingszout

Voor een goed werkende waterontharder is onthardingszout onmisbaar. Met het juiste onthardingszout voorkomt u storingen aan uw waterontharder. Door je waterontharder goed te onderhouden bespaar je niet alleen energie, maar ook kosten! Bestel onze zouttabletten nu online per pallet van 40 zakken (25kg), of per 6 zakken (25kg).

Zout bestellen

Wil je ook zachter water en energie besparen?

Neem snel contact met ons op voor advies of vraag meteen een offerte aan! Neem contact met ons op via info@mezutec.nl of bel naar 0512-544101