Water­ontharders

Water­ontharders

Waterontharders – Zacht water voor een zachte prijs

Vanaf nú zacht water!
Vanaf nu is hard water verleden tijd met de waterontharders van Mezutec. De Mezutec waterontharders zijn eenvoudig te installeren en gemakkelijk in het gebruik. De waterontharders beperken kalk maar ook andere watervervuilers in uw water tot een minimum. Een slimme investering die zichzelf snel terugverdient!

Een must voor ieder gezin!

Na de installatie van onze waterontharder heeft u geen verstopte leidingen meer. Uw wasmachine gaat langer mee, de was voelt zacht aan. Na een bad of douche staat u versteld van uw water: het is zó fluweelzacht dat u het praktisch niet meer voelt. Bovendien is uw drinkwater vanaf nu zonder geur of smaak. Ook voor de huid is de waterontharder een uitkomst: huid irritaties worden tot een minimum beperkt.

Onmisbaar in uw bedrijf!

Als ondernemer houdt u van investeringen die zichzelf snel terugverdienen. Een waterontharder van Mezutec is zo’n slimme investering. U bespaart direct energie want u heeft geen kalkafzetting meer die voor rendementsverlies zorgt. Uw apparatuur en waterleidingen gaan langer mee. Onze systemen zijn uitgevoerd met een tijd- of volumesturing. Hiermee kan deze worden ingesteld naar de behoefte van uw toepassing.

De werking van de waterontharders

De waterontharder dient te worden geïnstalleerd net achter de watermeter, waardoor u in uw hele woning of bedrijf van kalkvrij water kunt genieten. Het water komt binnen in een composiettank gevuld met hars. Hierin worden de kalkdeeltjes vastgehouden. In het pekelvat wordt zout water aangemaakt en dit wordt tijdens de regeneratie gebruikt om de kalkdeeltjes te verwijderen van het hars. Het spoelwater met kalk gaat via een afvoer naar het riool. Na de regeneratie kunt u weer gebruik maken van kalkvrij water.

Wilt u ook zachter water en energie besparen?

Kies dan voor de beste Europese kwaliteit waterontharders van Mezutec. Een slimme investering die zichzelf snel terugverdient. Bel 0512 – 544 101 voor meer informatie of een vrijblijvend advies aan huis.