Winnaar waterontharder, van harte gefeliciteerd!

Geplaatst op 26 augustus 2019

Winnaar waterontharder, van harte gefeliciteerd!

Wie tijdens onze inloopdag in juli zijn gegevens achterliet maakte daarmee automatisch kans op een gratis waterontharder. De winnaar werd de familie Drost uit Drachtstercompagnie. Geert Drost nam vrijdag de prijs in ontvangst.

“Een hele verrassing,” lacht hij. “We kwamen naar de inloopdag omdat we geïnteresseerd waren in een waterontharder. We werden goed geïnformeerd en we besloten ervoor te gaan. Na onze vakantie kwam Jelle Booi nog even langs om te kijken of het allemaal zou passen en twee dagen daarna belde hij weer met de heugelijke boodschap dat we de ontharder hadden gewonnen.”

“Eigenlijk hebben wij niet eens zoveel last van kalkaanslag. Toch wilden we graag een waterontharder. Mijn vrouw heeft vaak last van droge handen en we hoorden dat het ontharde water daarbij een groot verschil kan maken. Ook vonden we de andere voordelen de moeite waard: zo hebben we straks minder waspoeder, shampoo en douchegel nodig en verdwijnt het weinige kalk dat we hebben natuurlijk helemaal.”

De waterontharder haalt kalk, magnesium, ijzer en andere vervuilers uit het water. Het zachte water dat overblijft, zorgt ervoor dat apparatuur langer meegaat, kalkaanslag geen kans krijgt en huid en haar niet uitdrogen. Ook nieuwsgierig geworden? Bekijk hier onze waterontharder

Foto: Jelle Booi (rechts) feliciteert Geert Drost met zijn prijs